Tornar a > Inici

ASSEGURANCES

L’ASSEGURANÇA OBLIGATORIA EN LES EMBARCACIONS D’ESBARJO

Posem a la seva disposició un ventall de productes especialment disenyats pels usuaris d’embarcacions d’esbarjo per a tot tipus d’embarcacions noves o d’ocasió (motores, velers, jets, motos nàutiques etc.) amb les millors garanties per a navegar amb tota tranquilitat.

Si encara no té assegurança, truqui’ns o enviï’ns el formulari. Estudiarem detingudament el seu cas i li oferirem les millors condicions en una pòlissa personalitzada que donarà resposta a les seves necessitats, o en cas de ja tenir una assegurança, l’animem a que compari la seva pòlissa actual amb la que li podem oferir.

Des de l’1 de juliol de 1999, és obligatori disposar d’una assegurança de responsabilitat civil per a les embarcacions d’esbarjo, incloent les motos nàutiques, segons apareix regulat en el RD 607/1999, de 16 d’abril.

L’assegurança obligatoria té per objecte cobrir la responsabilitat civil derivada dels danys materials i personals, així com perjudicis que siguin conseqüència d’ells, que per culpa o negligència es causin a tercers, al port o a les instal·lacions marítimes, com a conseqüència de col·lisió, abordatge i, amb caràcter general, pels altres fets derivats de l’ús d’embarcacions en les aigües marítimes espanyoles, així com pels esquiadors i objectes que aquestes remolquin en la mar.