Tornar a > Pàgina principal

POL GALLIFA

Assessor nàutic

Fa més de 20 anys que desenvolupo la meva tasca professional com a assessor nàutic, així com en diferents àmbits de la gestoria administrativa i la corredoria d’assegurances.

Vaig entrar al món de la nàutica treballant per Gestoria Beltran –empresa  referent en transports, vehicles i nàutica al Maresme– com a responsable de l’oficina ubicada al port de Mataró. Al llarg dels anys he desenvolupat diferents tasques com ara coordinar l’escola per a la docència de titulacions, assessorar en l’adquisició d’embarcacions i motos nàutiques i gestionar contractacions i mediacions d’assegurances.

El 2015, motivat per la inquietud d’emprendre un nou projecte en el meu sector, vaig inaugurar la meva pròpia assessoria nàutica, una empresa que se centra en l’assessorament i l’acompanyament dels usuaris de la nàutica –comercial o d’esbarjo– perquè puguin navegar tranquils i despreocupar-se dels complicats tràmits burocràtics intrínsecs d’aquesta activitat.

Amb un equip consolidat de col·laboradors per gestionar tots els serveis, avui puc, doncs, dedicar-me exclusivament a allò que m’apassiona: l’assessoria nàutica.

L’experiència professional m’ha permès viure en primera persona tots els entrebancs amb què es pot topar un usuari del sector nàutic. És per això que donar resposta a tots els dubtes i tramitar amb rapidesa tots els documents ho convertirem en l’objectiu prioritari.